Leírás
A liofilizálás, más néven fagyasztva szárítás az egyik legkíméletesebb tartósítási technológia jelenleg mind az élelmiszereknél, mind az állateledelek piacán. A szárítani kívánt, vizet tartalmazó nyers húsokat először lefagyasztják, majd -20 Celsius fokon vákuum segítségével a vizet kivonják belőle. A víz a szilárd halmazállapotból gőzzé alakul, a folyadékfázis kihagyásával.
Miért hasznos ez a kutyádnak?
– az értékes összetevők nem károsodnak
– tápértékben szinte olyan, mintha nyers húst adnál neki
– a hús íze, aromája megmaradÖsszetétele:
100% lóhús, fagyasztva szárítva
Analitikai összetevők: 61,6% nyersprotein, 33,5% nyerszsír, 2,5% nyersrost, 2,5% nyershamu
Javasoljuk:
✔️ közepes testű kutyáknak
✔️ nagytestű kutyáknak
Biztosíts mellé mindig elegendő, friss vizet. Tárold hűtött, száraz helyen!