Leírás
A norvég lazacfejet érdemes bevenni a négylábúak szokásos étrendjébe, mert számos vitamin és ásványi anyag forrása. Ezt a halfajtát az omega-3 és omega-6 csoportból származó zsírsavak fokozott jelenléte jellemzi, amelyek többek között a koleszterinszintet is befolyásolják. A lazachús gyakori etetése befolyásolja a négylábú megjelenését is, javítja a bőr állapotát és a szőrzet megjelenését. A lazac nemcsak B-vitaminokat tartalmaz, hanem A-, D-, E- és PP-vitamint is. Táplálkozási tulajdonságai miatt a hal elsősorban aktív állatok számára ajánlott, kiegészítő energiaforrásként. A lazachúst a gyulladással küszködő idősebb kutyák tulajdonosainak is érdemes választaniuk – a halak pozitívan befolyásolják általános fizikai erőnlétüket és jelenlegi egészségi állapotukat.
A lazacfejek csontot tartalmaznak, ami még kiegyensúlyozottabb étrendet tesz lehetővé. Ez a speciális összetevő kalciummal és foszforral látja el a szervezetet, szabályozva a kalcium és foszfát anyagcserét.
A termék nyers, csontos lazacfejekből áll.
- fehérje 15%
- páratartalom: 50%
- nyersrost: 4,4%
- zsírtartalom: 23%
- kalcium: 12%